Αρχική

Καλώς Ήλθατε

Το Daphnis Villas είναι ένα συγκρότημα από βίλες στα Χανιά της Κρήτης, που αποτελείται από 4 παραθαλάσσιες βίλες, τις Chloe, Ioli, Fedra και Danae. Στο κέντρο του συγκροτήματος βρίσκεται μια μεγάλη πισίνα 96 τμ. Οι βίλες βρίσκονται μόλις 200 μέτρα από μια υπέροχη παραλία προστατευμένη από τη συνθήκη NATURA, με σπάνια χλωρίδα και πανίδα και πεντακάθαρα νερά. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ωοτοκούν οι χελώνες Caretta-Caretta.

Το Daphnis Villas βρίσκεται στην περιοχή Πύργος Ψηλονέρου, 15 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων. Όλες οι βίλες είναι ιδανικές για ζευγάρια, μεγάλες οικογένειες, γαμήλια διαμονή, και οικογενειακά γενέθλια και reunions.

Οι βίλες συνδυάζουν τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, την άνεση, την πολυτέλεια και την υψηλή λειτουργικότητα. Είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε κοντά στην πόλη των Χανίων και στο διάσημο θέρετρο του Πλατανιά, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν ηρεμία και ησυχία και εγγυώνται έναν καλό ύπνο μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης στην καταπληκτική περιοχή των Χανίων.

Οι εγκαταστάσεις των βιλών, που περιλαμβάνουν μια μεγάλη πισίνα, ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, παιδική χαρά και χώρο barbeque, είναι κορυφαίες. Επίσης, 14 ποδήλατα συμπεριλαμβάνονται στις παροχές των βιλών, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης για να εξερευνήσετε την γύρω περιοχή εύκολα και οικολογικά.

Η τοποθεσία των βιλών δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη: Σε πολύ βολική απόσταση από το αεροδρόμιο και το λιμάνι των Χανίων, και πολύ κοντά στον εθνικό δρόμο που οδηγεί στις πόλεις των Χανίων, του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου, το Daphnis Villas είναι το καλύτερο μέρος για να μείνετε, αν θέλετε να κάνετε τις διακοπές σας στα Χανιά και την Κρήτη πραγματικά αξέχαστες.

Η Δυτική Κρήτη είναι ένα μοναδικό μέρος, μια σπάνια “γωνιά” της Ευρώπης, όπου χρειάζεται κυριολεκτικά μια ζωή για να εξερευνήσετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει. Κάντε τις διακοπές σας στα Χανιά και την Κρήτη μαγικές, ξεκινώντας από το ιδανικό κατάλυμα: το Daphnis Villas.

Το Ξενοδοχείο

Εγκαταστάσεις

Το Daphnis Villas αποτελείται από 4 βίλες δίπλα στη θάλασσα, τις Χλόη, Ιόλη, Φαίδρα και Δανάη, που βρίσκονται γύρω από μια μεγάλη πισίνα διαστάσεων 96 τμ, μόλις 200 μέτρα από την παραλία, και προσφέρουν θέα τόσο στο βουνό, όσο και στη θάλασσα.

Περισσότερα

Τοποθεσία

Το Daphnis Villas βρίσκεται στον Πύργο Ψηλονέρου στη ΒΔ Κρήτη,15 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων (15-20 λεπτά οδήγησης). Το Daphnis Villas βρίσκεται 200 μέτρα από την αμμώδη παραλία που προστατεύεται από τη συνθήκη NATURA.

Περισσότερα

Φωτογραφίες Ξενοδοχείου