Τοποθεσία

Το Daphnis Villas βρίσκεται στον Πύργο Ψηλονέρου στη ΒΔ Κρήτη,15 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων (15-20 λεπτά οδήγησης). Το Daphnis Villas βρίσκεται 200 μέτρα από την παραλία που προστατεύεται από τη συνθήκη NATURA.

Στην παραλία φύεται το κρινάκι της θάλασσας, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ωοτοκούν οι χελώνες Caretta-Caretta. Η παραλία είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα πεντακάθαρα νερά της όπου μπορείτε με ησυχία να χαλαρώσετε και να κάνετε μπάνιο ή κατάδυση. Στη μεγάλη παραλία υπάρχουν σημεία που μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία μόνος σας αλλά και οργανωμένα σημεία με ομπρέλες, ξαπλώστρες, όπου επίσης μπορείτε να βρείτε καφέ, ποτό και φαγητό.

Η ιδανική τοποθεσία του Πύργου Ψηλονέρου, που βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, μόλις τρία χιλιόμετρα δυτικά του κέντρου του Πλατανιά, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τις άρτιες τουριστικές υποδομές και την έντονη νυχτερινή ζωή του Πλατανιά, ενός από τους σημαντικότερους resort προορισμούς στην Κρήτη, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να νιώσετε τη γαλήνη και την ηρεμία, που μόνο η Δυτική Κρήτη και μια ήσυχη βίλα, όπως αυτές του Daphnis Villas, μπορεί να προσφέρει.

Στο χωριό Μάλεμε, που απέχει μόλις 1 χιλιόμετρο, μπορείτε να βρείτε οργανωμένη παραλία, ταβέρνες, φαρμακείο, ATM και super market.

Η ιστορική πόλη των Χανίων απέχει 15 km και μπορείτε να την επισκεφθείτε είτε με αυτοκίνητο, είτε με λεωφορείο, όπου υπάρχει τακτική συγκοινωνία, είτε με ταξί.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Daphnis Villas σαν ορμητήριο για να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα της Κρήτης. Η θέση του, κοντά στο αεροδρόμιο και το λιμάνι των Χανίων, και σε απόσταση αναπνοής από την εθνική οδό της Κρήτης που οδηγεί προς Χανιά και Ηράκλειο, είναι ιδανική γι’ αυτό.

Αποστάσεις:

200 m από την παραλία
15 km από την πόλη των Χανίων
35 km από το Αεροδρόμιο Χανίων (CHQ)
23 km από το Λιμάνι της Σούδας
33 km από τη Φαλάσαρνα
57 km από το Ελαφονήσι
30 km από το Καστέλι Κισάμου
75 km από την πόλη του Ρεθύμνου
153 km από την πόλη του Ηρακλείου